banner

Yılmaz Özdil’den ODTÜ yazısı




Yılmaz Özdil, Hürriyet Gazetesi’ndeki bugünkü köşesine ODTÜ’de yaşanan olayları taşıdı.

Yılmaz Özdil, Hürriyet’teki köşesinde ODTÜ’de ağaçların sökülerek yol yapılmasını bir resimle açıklayarak yorumladı; “Zekâyla giremedikleri yere baltayla girmeye çalışan arkadaşlar, kolayca anlasın diye şekillerle izah ediyorum” diye de not düştü.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İşte Özdil'in bugünkü yazısı;

ODTÜ

(Zekâyla giremedikleri yere baltayla girmeye çalışan arkadaşlar, kolayca anlasın diye şekillerle izah ediyorum.) 1-Fidanın kök çapından 50-60 santim daha geniş çukur açın, 80 santim derinlik idealdir.2-Çukurun dibine iki kürek kadar yanmış ahır gübresi ilave edin, toprakla karışmasını sağlayın, fidanı düzgün biçimde yerleştirin.3-Toprağı, fidana zarar vermeden yavaş yavaş çukura doldurun, mevcut toprak seviyesine kadar örtün.4-Ayağınızla fidanın çevresine basarak, toprağı sıkıştırın ve can suyunu verin.

Yazının devamı için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.