banner

Milli Eğitim Bakanı’ndan o öğretmenle ilgili açıklama




Milli Eğitim Bakanı Avcı, Gölcük'te 2 aylık bebeğini evde bırakan öğretmen anneyle ilgili açıklama yaptı

Milli Eğitim Bakanı Avcı, "Bakanlık olarak konuyu inceliyoruz, gerekenleri yapıyoruz"

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gölcük'te 2 aylık bebeğini evde bırakan öğretmen anneyle ilgili inceleme başlattıklarını ve gerekeni yaptıklarını söyledi.

Adli soruşturmanın Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütüldüğünü ifade eden Avcı, "Gerekli incelemeyi yapıyoruz. Kendi açımızdan konuyu inceliyoruz, gerekenleri yapıyoruz" diye konuştu.  

Türkiye'de düz lise olmamasının eleştirildiğinin belirtilmesi üzerine Avcı, sorunları çözmek üzere çok programlı liseler olduğunu söyledi. Avcı, ailelerden ya anadolu liselerine ya da meslek liselerine yönlendirme yapıldığına ilişkin şikayetler geldiğinin ifade edilmesi üzerine, "Hiç kimse bir yere zorla yönlendirilmiyor" dedi.

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.