banner

‘Evlilik okulu’ geliyor




Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, "Boşanma oranlarını azaltmak için gençlere eğitim verilecek bir okul oluşturacağız" dedi.

evlilik okuluAksoy, düzenlediği basın toplantısında, Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi (SAKEM) bünyesinde evlenme öncesinde gençlerin karşılaşabileceği sorunları aşmada yardımcı olmak amacıyla "evlilik okulu" kuracaklarını söyledi.

Gençlere evliliğin maddi ve manevi yönlerini bir bir göstereceklerini belirten Aksoy, "Boşanma oranlarını azaltmak için gençlere eğitim verilecek bir okul oluşturacağız. Bu çalışmayı çok önemsiyoruz. Toplumun temelini oluşturan aile yapımız maalesef günden güne dejenere olmakta. Boşanma oranları Sudan sebeple yükselmekte ve aile kurumumuz zayıflamakta. Bunun önüne geçmek için işi baştan, evlilik kararı verip uygulamaya geçmeden önce gençlerimizi evlilikle ilgili bilgilendirip onların mutlu bir yuvanın sahibi olmaları konusunda bilgilendirmiş ve motife etmiş olacağız" diye konuştu

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.