banner

Van depreminde hayatını kaybeden öğretmenleri mezarlarını ziyaret etti




Milli Eğitim Bakanı Avcı Van depreminde hayatını kaybeden öğretmenleri mezarı başında andı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 2011'de Van'da meydana gelen depremde hayatını kaybeden öğretmenlerin mezarlarını ziyaret etti.

Toplu açılış törenleriyle Üniversiteler Arası Kurul Toplantısına katılmak üzere Van'da bulunan Bakan Avcı, 76 öğretmenin yaşamını yitirdiği depremin ardından Erciş'te defnedilen dört öğretmeni mezarları başında anarak dua etti.

Bakan Avcı, ilk olarak Merkez Mezarlığı'na defnedilen Mesut Özata ve Samet Kanter'i ardından Seyit Muhammed Mezarlığı'na defnedilen Mehmet Murat İşler ve Orhan Sevinç'in kabirlerini ziyaret etti.

Avcı'nın kabir ziyaretleri sırasında öğretmenlerin aileleri de bulundu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.