banner

Nazlı Ilıcak'tan Başbakan'ın açıklamasına tepki




Gazeteci Nazlı Ilıcak, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Dört Bir Taraf programında öğrenci evlerinin denetlenmesi konusunda "Bu işlem hukuk dışı olduğunu söylüyorum. Buradan oy gelecekse hiç gelmesin. Ben utanıyorum" dedi.

nazlı ılıcak!tan başbakan'a tepkiBaşbakan Erdoğan'ın kız ve erkek üniversite öğrencilerinin birlikte kaldıkları evlere denetleme gelebileceğini açıklaması Türkiye’nin bir numaraları gündem maddesi oldu. Gazetelerin köşe yazarları Başbakan’ın kızlı erkekli açıklamalarını köşelerine taşıdı.

Nazlı Ilıcak CNN’den açıkladı: Ben utanıyorum

Gazeteci Nazlı Ilıcak, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Dört Bir Taraf programında öğrenci evlerinin denetlenmesi konusunda flaş sözler söyledi. Ilıcak, "Bu işlem hukuk dışı olduğunu söylüyorum. Buradan oy gelecekse hiç gelmesin. Ben utanıyorum" dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.