banner

Cumhuriyet Üniversitesi’nde öğrenciler arasında kavga




Sivas'ta karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada, 3 öğrenci ve 1 polis memuru yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Üniversitesi Yerleşkesindeki merkezi kafetarya önünde toplanan bir grup, cumartesi günü kent merkezinde Suriye sınırına yapılmak istenen duvarı protesto etmek için yaptıkları basın açıklamasının ardından saldırıya uğradıklarını ileri sürerek, buna tepki gösterdi.

Açıklamanın ardından dağılan grupla, Fen-Edebiyat Fakültesi önünde bekleyen karşıt görüşlü öğrenciler arasında tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda öğrencilerden bıçakla yaralanan H.E. ve Y.D. ile darbedilen O.B. ve polis memuru S.M, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Olayların ardından polis, yerleşke içerisindeki birçok noktada güvenlik önlemi aldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.