banner

YURTKUR Bölge Müdürü görevden alındı




Zonguldak’ta kız öğrencilerin tadilat nedeniyle yurtlarında yaşanan sorunları protesto etmelerinin ardından, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, KYK Bölge Müdürü’nün görevden alındığını açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, tadilatı süren Zonguldak Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda kız öğrencilerin gece yarısı eylem yaparak tepkilerini dile getirmeleri üzerine KYK Zonguldak’ta Bölge Müdürü’nün görevden alındığını duyurdu. Bakan Kılıç twitter hesabından şunları söyledi:

“Arkadaşlarım Ankara’dan Zonguldak’a gittiler. Tadilatı süren kız yurdundaki sorunları tespit ettiler. Ayrıca teftiş ekibi tekrar Zonguldak’a gidiyor. KYK Zonguldak’ta yaşanan aksaklıklar nedeniyle Cuma günü Bölge Müdürü’nü görevden aldık, yerine yeni atama yaptık. Eski bloklardaki tadilatın uzaması, sıcak su ve ısınma sorunlarına öğrenciler tepki göstermiş. Görevden almanın haklı nedenleri bunlar.”

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.