banner

MEB, ÖSYM, YÖK ve üniversitelerin 2014 yılı bütçeleri kabul edildi




Milli Eğitim Bakanlığı, ÖSYM, YÖK ve üniversitelerin 2014 yılı bütçeleri TBMM’de kabul edildi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2014 yılı bütçesi üzerinde sunum yaptı.

Sunumunda, Milli Eğitim Bakanlığı'nın bütçesinin, Merkezi Yönetim Bütçesi’nden yine en büyük payı aldığını vurgulayan Bakan Avcı, Bakanlığının bütçesinin 55 milyar 704 milyon 817 bin 610 TL olarak öngörüldüğünü belirtti.

Bakan Avcı, sunumun ardından, Millî Eğitim Bakanlığı'nın 2014 yılı bütçesine ilişkin milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

Daha sonra, TBMM Plan ve Bütçe Komsiyonu'nda, Milli Eğitim Bakanlığı, ÖSYM, YÖK ve üniversitelerin 2014 yılı bütçeleri kabul edildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.