banner

Hükümetten dershane açıklaması




Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, dershanelerin kapatılmasıyla ilgili yapılan çalışmanın dershanelerin dönüşmesinin önünü açmak olduğunu belirterek, “Özel okula dönüşünce bunların desteklenmesini, öğretmenlerle ilgili tedbirler alınmasını da barındıran bir adım atıyoruz” dedi

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, NTV’de canlı yayında soruları yanıtladı,

Dershanelerin kapatılmasıyla ilgili açıklama yapan Bozdağ, yapılan çalışmanın dershanelerin dönüşmesinin önünü açmak olduğunu belirtti. Bozdağ şu açıklamaları yaptı;

“Özel okula dönüşünce bunların desteklenmesini, öğretmenlerle ilgili tedbirler alınmasını da barındıran bir adım atıyoruz. Buna bir dönüşüm projesi dersek daha doğru olur.

Bütün öğrencilerin dershanelere gittiğini söylemek doğru değil. Giden öğrenciler var, gidemeyenler var. Bir kısım öğrenci dershanelerden destek alıyor. Değişim ve dönüşüm olacak.

Çalışmalar tamamlandıktan sonra tartışılsa daha iyi olur. O zaman eleştirilerin yapılması daha sağlıklı olacaktır. Çalışmalar devam ediyor, kamuoyuyla paylaşılacaktır.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.