banner

Yılmaz Özdil’den dershane yazısı




Yılmaz Özdil, Hürriyet Gazetesi’ndeki bugünkü köşesinde dershanelerin kapatılmasını mizahi bir şekilde yorumladı.

Hürriyet Yazarı Yılmaz Özdil’den Başbakan Erdoğan’ı kızdıracak dershane yazısı: Dershaneye gitmezseniz böyle olursunuz? 

Yılmaz Özdil, Hürriyet Gazetesi’ndeki köşesine dershaneler konusunu taşıdı. Özdil, yazısında isim vermeden Başbakan Erdoğan’ın konuşmalarında yaptığı hataları derslere göre sıraladı ve sonunda da “Değerli çocuklar... Dershaneye gitmezseniz, anca böyle olursunuz” diye de yazısını bitirdi.

İşte Yılmaz Özdil’in o yazısı;

Dershane

“Yüzde 84 oranında oy kullanıldı, bunun yüzde 47’sini biz aldık, eğer yüzde 100 üzerinden bu hesabı yapacak olursanız, aldığımız oy yüzde 55.4’tür, kusura bakmasınlar, bu hesapları iyi biliyoruz” diyerek... Yüzde 100 üzerinden hesap yapıp, yüzde 115’i buldu. (Matematik)

Yazının devamını okumak için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.