banner

Sınavı kötü geçen öğrenci 5. kattan atladi




İzmir’in Karşıyaka’da merkezi sınava giren 15 yaşındaki A.K., iddiaya göre sınavının kötü geçtiğini düşünerek evinin 5’inci katından atladı. A.K., ağır yarılı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Olay dün saat 19.00 sıralarında, Örnekköy Semti 7449 sokak numara 11’de bulunan apartmanda meydana geldi. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’na (TEOG) sınavına giren A.K. adlı genç kız eve dönerek dinlenmeye başladı. İddiaya göre sınavdan kötü sonuç alacağını ve istediği okula gidemeyeceğini düşünen A.K., bunalıma girdi. Balkona çıkan A.K. kendini boşluğa bıraktı. A.K., ağaç dallarına çarparak bahçeye düştü. Çıkan ses üzerine apartman sakinleri bahçeye baktıklarında A.K.’yi kanlar içerisinde gördü. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan A.K.’ye  ilk müdahalenin ardından ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırdığı küçük A.K, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi’ne sevk edildi. Bacaklarında ve belinde kırık, akciğerinde ise zedelenme tespit edilen A.K., hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.