banner

Üniversitelere kar tatili




Kar yağışı nedeniyle Rize, Van ve Hakkari’de üniversiteler bir gün süreyle tatil edildi

Van ve Hakkari’deki üniversiteler 

Bölgede etkili olan kar yağışı nedeniyle Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) ile Hakkari Üniversitesinde eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Doğu Anadolu Bölgesinde dünden bu yana aralıklarla devam eden kar yağışı yaşamı olumsuz etkilerken, sabah saatlerinde toplanan YYÜ Senatosu, eğitime bir gün ara verilmesini kararlaştırdı.

YYÜ'den yapılan açıklamada, "Kentte etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 12.12.2013 Perşembe günü üniversitemizde eğitim verilmeyecek" denildi. 

Hakkari Üniversitesi Senatosu da kentte devam eden kar yağışı nedeniyle üniversitede bugün için eğitime ara verildiğini duyurdu.

Bu arada, Van'ın Gevaş ve Edremit ilçelerinde de ilk ve orta dereceli okullar ile liselerde eğitime bir gün süreyle ara verildiği belirtildi.

Rize'de RTE Üniversitesi'nde bir gün tatil

Rize'de etkili olan kar yağışı nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle üniversitede eğitime 12 Aralık Perşembe günü ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, bu durumun personeli kapsamadığı kaydedildi.

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.