banner

Açık öğretim ortaokul sınav sonuçları açıklanamıyor




Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 3 Kasım’da gerçekleştirilen 2013-2014 öğretim yılı 1. Dönem Açık Öğretim Ortaokul sınav sonuçları yönetmelik değişikliği nedeniyle açıklanamıyor.

3 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilen 2013-2014 öğretim yılı Açık Öğretim Ortaokul sınav sonuçlarının açıklanmaması öğrencileri mağdur ediyor. Öğrenciler sonuçların açıklanmaması nedeniyle yeni dönem kayıtlarını da yaptıramıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan şu açıklama yapıldı;

“03 Kasım 2013 tarihinde yapılan 2013-2014 öğretim yılı 1. Dönem sınav sonuçları, öğrencilerimizi yakından ilgilendiren Açık Öğretim Ortaokulu Yönetmeliğinde yapılan çalışmalardan dolayı bekletilmektedir. Söz konusu çalışma sonuçlandığında sınav sonuçları yayınlanacak ve kayıt yenilemeler başlatılacaktır. Yeni kayıt işlemlerinin başlangıç tarihinde herhangi bir değişiklik yoktur” açıklamalarına yer verildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.