banner

Sosyal medyada formasyon isyanı




Formasyon sonuçlarının açıklanmamasını ve özel üniversitelerin de formasyon eğitimine açılması gerektiğini savunan adaylar imza kampanyası başlattı.

6 Aralık’ta sona eren pedagojik formasyon yerleştirme tercih işlemlerinin ardından formasyon sonuçlarının hala açıklanmaması sosyal medyada tepkilere neden oldu. Formasyon sonuçlarının açıklanmamasını ve özel üniversitelerin de formasyon eğitimine açılması gerektiğini savunan adaylar imza kampanyası başlattı.

Change.org adlı sitede başlatılan imza kampanyasında şu ifadelere yer verildi;

“ Formasyon yerleştirme sonuçlarının artık açıklanmasını istiyorum ve özel üniversiteleri de parası ne olursa olsun, formasyona açmanızı talep ediyorum,”

İmza kampanyası için Tıklayın

muhammet faruk çabuk ‏@mfarukcabuk 3 dk

@Eneskaraman1 allah askına bırılerı cıksın formasyon sorununu dıle getırsın,neden herkes formasyon alamıyor engel ne?adalet ve esıtlık zormu

m.akif ‏@MAkif51 17 dk

tunataylak ‏@tunataylak 3 sa

Hazır #istifalarBaşladı @OSYMbaskanligi  ve @YuksekogretimK  da istafa etse ne güzel olur.. 3 hafta oldu #formasyon sonuçları yok..

@cbabdullahgul formasyon yonetmelikleri yuzunden hayatimiz karardi 6 yildir ozel okullarda bile calisamiyoruz

ayşe gökalp ‏@ayseegklp 42 dk

yine formasyon sonuclarinin belli olmadıgı bir gun, kac hafta oldu artık belli olsada sonuca gore sene bitmeden yolumuzu çizsek :/

Emine Gökmen ‏@EmineGkmen 1 sa

çıkıp bir açıklama yapın bu kadar insan ağzınızdan çıkacak  sözü bekliyor insaf artık sabır kalmadı #formasyon  @OSYMbaskanligi @cetinsayag

HURİYE SELVİ ‏@HURiYESELVi 25 sn

@YuksekogretimK birdaha ki formasyon derslerine kadar ders mi  yapacagız aacaba sene bitti lütfen biraz çalısın olur mu

gizem kalayoğlu ‏@marulus 23 Aralık

artık google'a 'bizim formasyon sonuçları noldu hacı' yazarak aratıyorum.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.