banner

Öğrenci servisi kamyonla çarpıştı: 23 yaralı




Kars'ta öğrenci servisinin kamyonla çarpışması sonucu 23 öğrenci hafif yaralandı

Kars'ta öğrenci servisinin kamyonla çarpışması sonucu 23 öğrenci hafif yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İhsan Erkmen'in kullandığı 36 M 1094 plakalı öğrenci servisi, Dağpınar Beldesi çıkışında henüz sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen kamyona arkadan çarptı.

Kazada, serviste bulunan öğrenciler P.A, A.E, H.A, S.A, S.B, D.Y, O.E, V.O, S.E, U.A, H.S, S.S, M.Ö, B.V, E.İ. E, C.A, M.A, C.A, M.V, B.S, D.S, H.E. ve S.A. hafif yaralandı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince götürüldükleri Kars Devlet Hastanesi ve Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sağlık, Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Kars İmam Hatip Lisesi ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde eğitim gördüğünü söyledi.

Alkış, öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu kaydetti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.