banner

Lise öğrencisi müdür yardımcısını bıçakladı




Bursa'da bir lisede tartıştığı okulun müdür yardımcısını bıçakla yaraladığı öne sürülen öğrenci, gözaltına alındı

Bursa'da bir lise öğrencisinin, okulun müdür yardımcısını bıçakla yaraladığı öne sürüldü.

İddiaya göre, merkez Yıldırım ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'ndeki lisede eğitim gören ve bir süre önce disiplinsiz davranışları sebebiyle sevk edildiği disiplin kurulunca başka okula nakil edilme kararı çıkartıldığı belirtilen S.S (20), karara rağmen yine okula geldi. Bu nedenle kendisini uyaran okulun müdür yardımcısı Faruk Evrensekizli (50) ile tartışan S.S, Evrensekizli'yi bıçakla yaraladı.

Sırtından yaralanan ve ambulansla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Evrensekizli'nin, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Zanlının, Vakıfköy Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.