banner

Özür durumu atama başvuruları bugün sona eriyor




Öğretmenlerin özür durumuna bağlı il içi ve iller arası yer değiştirme başvuruları 8 Ocak’ta sona eriyor. Öğretmenlerin eğitim kurumu tercihleri 13-17 Ocak tarihleri arasında alınacak

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin özür durumuna bağlı il içi ve iller arası yer değiştirme başvuruları 2 Ocak’ta başladı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, öğretmenlerin il içi ve iller arasında sağlık, eş durumu özrü ile genel ve özel hayatı olumsuz etkileyen nedenlere bağlı yer değişikliği başvuruları 2-8 Ocak 2014 tarihleri arasında alınacak.

Başvuru sahipleri, eğitim kurumu tercihlerini 13-17 Ocak tarihlerinde, yer değiştirme işlemleri ise 20-21 Ocak'ta sonuçlandırılacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.