banner

Pedagojik formasyon yerleştirme sonuçları açıklandı




Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı yerleştirme sonuçları 19:30 itibariyle açıklandı. Pedagojik formasyon tercihi yapan 65 bin 735 adaydan 28 bin 763’ü yerleşirken, bin 237 kontenjan boş kaldı.

Formasyon sonucunuzu öğrenme için Tıklayın

2013 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı yerleştirme sonuçları açıklandı. Adaylar, sonuçlarını, 30 Ocak 2014 günü saat 19:30'dan itibaren ÖSYM'nin 

https://sonuc.osym.gov.tr 

internet adresinden öğrenebilecek. Formasyon programlarına yerleşen adaylar kayıtlarını 3-7 Şubat tarihleri arasında yerleştikleri üniversiteler aracılığıyla yapabilecek. 

Pedagojik formasyon tercihi yapan 65 bin 735 adaydan 28 bin 763’ü yerleşirken, bin 237 kontenjan boş kaldı.

ÖSYM'den yapılan açıklama;

2013 yılına ait üniversiteler bünyesinde açılacak Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına katılacak adayların yerleştirme işlemi tamamlanmıştır. Sonuçlar, 30 Ocak 2014 günü saat 19:30'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır. Adaylar sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme işlemine ait Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Programlara yerleşen adayları gösteren fotoğraflı yerleştirme sonuçları, adayların yerleştirildikleri programların bağlı olduğu üniversite rektörlüklerine ÖSYM tarafından elektronik ortamda gönderilecektir.

Üniversiteler tarafından kayıtlar 3-7 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.