banner

Öğretmen atama sonuçları açıklandı MEBBİS sonuç sayfası




Şubat öğretmen atama sonuçları saat 18:20 itibariyle açıklandı. MEB, 10 bin kontenjan için 105 alandan toplam 61 bin 374 başvuru alındığını, başvuru yapan 9 bin 470 adayın puan üstünlüğüne göre atandığını belirtti.

Milli Eğitim Bakanlığı 10 bin yeni öğretmenin atama sonuçlarını açıkladı. Sonuçlar, Bakanlığın internet sitesinden öğrenilebilecek.

Atanan öğretmenler göreve 10 Şubat'ta başlayacak

Milli eğitim Bakanlığı, şubat öğretmen atama sonuçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, 10 bin kontenjan için 105 alanda toplam 61 bin 374 başvuru alındığını başvuran adayların 9 bin 470 öğretmenin puan üstünlüğüne göre atamasının yapıldığını belirtti. Ataması yapılan öğretmenlerin 10 Şubat’ta görevlerine başlayacağı belirtilen açıklamada öğretmenlerin atama sonuçlarını http://atama.meb.gov.tr adresinden öğrenebileceği ifade edildi.

Atama sonucunuzu öğrenmek için Tıklayın





YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.