banner

Türkiye’de eğitim alamadık mağduruz dediler




Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) üyelerinin çağrısıyla bir grup kadın, 28 Şubat davasına müdahil olmak için dilekçe verdi. Kartal Adliyesi'nde verilen dilekçeler arasında Başbakan Erdoğan'ın kızları Esra Albayrak ile Sümeyye Erdoğan'da var.

Kartal Adliyesi'nde verilen dilekçeler arasında Başbakan Erdoğan'ın kızları Esra Albayrak ile Sümeyye Erdoğan'da var. Albayrak ve Erdoğan, avukatları aracılığıyla Kartal Adliyesi'ne verdikleri dilekçelerde, 28 Şubat davasına "müdahil olmak" için başvuruda bulundular.

"Türkiye’de eğitim almamız mümkün olmadı"

Aralarında Başbakan Erdoğan'ın iki kızının da bulunduğu kadınların, 28 Şubat dönemindeki uygulamalar nedeniyle, başörtülü oldukları için Türkiye'de okuyamadıklarını, bu nedenle de davaya müdahil olmak istediklerini belirttikleri öğrenildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.