banner

MEB'den o öğrenci hakkındaki iddialar üzerine açıklama




Milli Eğitim Bakanlığı, bir gazetede yer alan "7 yaşındaki İrem, yokluktan 3 aydır okula gidemiyor" başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, haberde ismi geçen birinci sınıf öğrencisinin, Kayseri'nin Tomarza ilçesinden Kocasinan ilçesine nakil geldiği belirtildi.

Açıklamada, "Bugüne kadar toplam 4 gün devamsızlığı olan öğrencimizin haberde iddia edildiği gibi 3 aylık devamsızlığı bulunmamaktadır. Ayrıca adı geçen öğrencimizin ailesine, Tomarza ilçesi Sosyal Yardımlaşma Vakfınca 15 bin lira para yardımı da yapılmıştır" bilgisine yer verildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.