banner

Hiçbir veliden okul aidatı alınmayacak




CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, kendi dönemlerinde velilerden okul aidatı alınmayacağını söyledi.

Şişli Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Aylin Kotil'le birlikte, Beyoğlu Dolapdere'deki Hüviyet Bekir İlkokulu önünde eğitim alanındaki projelerini açıkladı. Sarıgül, ulaşımın öğretmen ve öğrencilere bedava olacağını tekrarlayarak, "İstanbul'da bizim dönemimizde istiyoruz ki depreme dayanıksız bütün okullar öncelikli olarak yıkılsın ve yeni baştan yapılsın. Deprem İstanbul için önemli bir tehdit oluşturmakta. Şişli bölgemizde okullarımızın yüzde 99'nu nasıl depreme dayanıklı hale getirdiysek, İstanbul'da da bizim dönemimizde bütün okullar yıkılıp depreme dayanıklı hale getirilecek" dedi.

Sarıgül okulların temizlik hizmetlerini İBB olarak üstleneceklerini söyleyerek şöyle devam etti:

"Okul aile birliklerinin olanaklarını çok iyi bir noktaya taşıyacağız. Hiç bir veli okullara aidat vermeyecek. Velilerin ekonomik durumları ortada. İBB bütçesinden okullarımızın olanaklarını en iyi noktaya taşıyacağız."

Kaynak Radikal

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.