banner

Öğrenci ve veliler okulda kitap okudu




Alaplı ilçesinde yürütülen "Alaplı Kitap Okuyor" projesi kapsamında bine yakın öğrenci ve veli, ilkokulun bahçesinde kitap okudu.

Alaplı Merkez İlkokul-Ortaokulu ile İlçe Halk Kütüphanesinin organize ettiği etkinlikle öğrenciler ve velileri, kitap okumanın önemine dikkat çekti. Okulun bahçesinde toplanan grup, yarım saat kitap okudu.

Okul Müdürü Ayhan Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, velilerin topladığı kitaplarla okulda kütüphane oluşturduklarını söyledi.

Velilerin kapı kapı dolaşarak kütüphaneye 6 bin kitap kazandırdığını anlatan Tekin, "Proje kapsamında bin öğrencimiz ve veliler, okulun bahçesinde yarım saat kitap okudu. Alaplı’da ilk defa böyle bir uygulama yapıldı. Bundan sonra her yıl sayıyı arttırarak okuma günü düzenleyeceğiz” diye konuştu.

Etkinliğe Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran da katıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.