banner

MEB’den ‘İl İçi Yer Değiştirme İşlemleri’duyurusu




Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, il milli eğitim müdürlüklerine İl İçi Yer Değiştirme İşlemleriyle ilgili duyuru yaptı.

Yapılan duyuruda, eğitim kurumlarının norm kadrolarının 07-25 Nisan 2014 tarihleri arasında güncellendiği, norm kadroları güncellenen eğitim kurumlarının alanlar itibariyle tüm eğitim kurumlarının boş norm kadroları il içi yer değişikliği kontenjanları belirlenirken kontenjan modülünde yansıtılması gerektiği ifade edildi. Bakanlık, dönüşüm kapsamında olan eğitim kurumlarının modüle yansıtılırken herhangi bir mağduriyete neden olunmaması hususunda özen gösterilmesi ve  eksikliklerin 12  Mayıs 2014 günü Saat 15.00’a kadar tamamlanması gerektiğini bildirdi.

İşte o açıklama;

Bilindiği üzere; eğitim kurumlarının norm kadroları 07-25 Nisan 2014 tarihleri arasında güncellenmiştir. Norm kadroları güncellenen eğitim kurumlarının alanlar itibariyle tüm eğitim kurumlarının boş norm kadroları  il içi yer değişikliği kontenjanları belirlenirken kontenjan modülünde yansıtılması gerekmektedir.

Ancak, dönüşüm kapsamında olan eğitim kurumlarının yansıtılırken herhangi bir mağduriyete neden olunmaması hususunda özen gösterilmesi ve  eksikliklerin 12  Mayıs 2014 günü Saat 15.00’a kadar tamamlanması gerekmektedir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.