banner

Öğretim görevlisi odasında ölü bulundu




Konya Selçuk Üniversitesi Çevre Mühendisliği Fakültesinde bir öğretim üyesi odasında ölü bulundu.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celalettin ÖzdemirAilesi iki gündür Doç. Dr. Celalettin Özdemir’den (42) haber alamıyordu. Yakınlarının müracaatı üzerine yapılan araştırmalar sonunda, Özdemir’in dekanlık binasındaki odasının kapısının kilitli olduğu belirlendi. 

Özdemir'in ölü bulunmasının ardından yapılan incelemede boğazında ve vücudunda bıçak darbelerine rastlandığı öğrenildi.

Çevre Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç.Dr. Celalettin Özdemir'in cesedinin bulunmasının ardından polis ve Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemeleri sona erdi.

Özdemir'in bıçaklanarak öldürüldüğü bildirildi. Boğazında ve vücudunda bıçak darbelerine rastlanılan Özdemir'in cenazesi otopsi için Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu sırada bazı öğrenciler gözyaşlarına hakim olamadı. Olayın, Özdemir'in dekanlık binasındaki odasından koku gelmesi üzerine ortaya çıktığı öğrenildi.

SÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in Mühendislik Fakültesi dekanlık binasındaki odasında cesedi bulunmuştu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.