banner

Engelli memur adaylarına tercih kolaylığı




Engelli memur adaylarına tercihlerinde yardımcı olacak EKPSS Tercih Bilgi Sistemi, Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sitesinde yayınlandı. Adaylar, "http://euygulama.dpb.gov.tr/tercihrobotuekpps/" adresinden, tercih robotuna ulaşabilecek.

Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu, yaptığı açıklamada, engelli memur adaylarının kullanımına sunulan sistemin, adaylar için son derece rahat kullanımı olan güvenilir bir uygulama olduğunu belirtti.

Kumbuzoğlu, engelli memur adaylarının yoğun istekleri üzerine 15 tercih hakkının sistemle birlikte 30’a çıkarıldığını anlatarak kamu personeline yönelik çalışmaların süreceğini söyledi.

Tercihlerde yardımcı olacak    

Engelli memur adayları, "http://euygulama.dpb.gov.tr/tercihrobotuekpps/" adresinden, tercih robotuna ulaşabilecek.

Sistem, engelli memur adaylarına yapacakları tercihlerde yardımcı olacak.

Adayların 27 Ağustos-5 Eylül 2014 tarihinde "www.osym.gov.tr" internet adresinde yayınlanacak "2014/2 EKPSS/Kura" ile "Engelli Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunu" dikkatlice okumaları ve tercihlerini bu kılavuza göre yapmaları gerekiyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.