banner

Özel okul desteği alacak öğrencilerin tercih sonuçları açıklandı




Özel okul desteği almaya hak kazanan öğrencilerin tercih sonuçları açıklandı

Eğitim öğretim desteği almaya hak kazanan öğrencilerin özel okullara yaptıkları tercih sonuçları, "www.meb.gov.tr" adresinden açıklandı.

Tercihleri sonuçlarına göre bir özel okula yerleşen öğrencilerin 10-18 Eylül 2014 tarihleri arasında kayıt işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekiyor

Bakanlık yetkilileri, bu tercih döneminde okul kontenjanından ötürü yerleşemeyen öğrencilerin ikinci tercih döneminde farklı bir okul tercih etmeleri halinde teşvikten yararlanabileceklerini bildirdi.

Daha önce duyurulan takvime göre, yedek öğrenci kayıtları 19 Eylül Cuma günü ilan edilip, 22–30 Eylül'de kayıtlar gerçekleştirilecek.

Eğitim öğretim desteği kapsamında, okul öncesi kurumlarına gidecek öğrencilere 2 bin 500, özel ilkokullara gidecek öğrencilere 3 bin, özel ortaokul ve liselere gideceklere yıllık 3 bin 500, temel liselere ise 3 bin lira eğitim öğretim desteği verilecek.

Tercih sonucunuzu öğrenmek için Tıklayın

Ayrıntılar geliyor....

 

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.