banner

THK'dan Hakkarili çocuklara model uçak eğitimi




Türk Hava Kurumu (THK) tarafından çözüm sürecine destek vermek amacıyla hazırlanan "Doğu Uçuyor" Projesi'nin ilk ayağı Hakkari'de başladı.

Çözüm sürecine katkı sunmayı amaçlayan THK, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerini kapsayan "Doğu Uçuyor" Projesi'ni hayata geçirdi. Proje kapsamında, Hakkarili çocuklar ile kentte görev yapan polis memurlarını bir araya getiren THK, 15 kişilik ekiple model uçak eğitimi veriyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezinde başlayan eğitimlere, çeşitli okullarda öğrenimlerine devam eden 42 öğrenci ile 10 polis katılıyor.

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.