banner

TEOG nakil sonuçları bugün açıklanıyor (17 Ekim 2014)




17 Ekim 2014 TEOG nakil sonuçları MEB e-okul sayfasında açıklanıyor. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) kapsamında 9’uncu sınıflar için 17 Ekim’e kadar devam edeceği açıklanan nakil başvuru sonuçları bugün açıklanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığı karar gereğince istemedikleri veya evlerinden uzak okullara yerleştirilen 9’uncu sınıf öğrencilerinin, TEOG kapsamında yakın liselere nakillerini yaptırabilmesini sağlamak için verilen ek nakil süreci bu akşam tamamlanıyor. Öğrenciler 16 Ekim akşamına kadar, il ve il milli eğitim müdürlükleri tarafından kurulan komisyonlara nakil dilekçelerini verdi. Bu akşam ise e-Okul üzerinden TEOG nakil sonuçları açıklanacak.

TEOG nakil sonuçları e-Okul üzerinden öğrenilecek. 

17 Ekim 2014 TEOG nakil sonucunuzu öğrenmek için Tıklayın 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.