banner

Antalya’da 435 okula müdür atanacak




Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, 18 Kasım'a kadar kentteki 435 okula müdür atamalarının yapılacağını söyledi.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, "İlçelerde kurulan komisyonlar vasıtasıyla müdürlüğü sona erdirilen arkadaşlarımız vardı. Şu anda boş olan o kadrolara müdür ataması yapmak için komisyonlarımız mülakatları gerçekleştirdi" dedi.

 Milli Eğitim Bakanlığı'nın 10 yada 11 Kasım'da sistemi açacağını belirten Müdür Gülay, "16 veya 18 Kasım'da da okullarımız müdürlerine kavuşacak. 435 okulumuza müdür ataması yapılacak" dedi.

 Osman Nuri Gülay, atamalarda siyasi ayrımcılık yapıldığına ilişkin iddiaların ise gerçeği yansıtmadığını belirtti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.