banner

Yeni başkanla ilk toplantı




Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Genel Kurulu, YÖK Başkanlığı görevine asaleten atanan Prof. Dr. Yekta Saraç’ın başkanlığında toplandı.

Saraç başkanlığında ilk kez toplanan Yükseköğretim Genel Kurulu'nun 2014 yılı 12. toplantısına, YÖK üyeliği görevine dün atanan Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Demir de ilk kez katıldı.

Toplantıda, 14 üniversitenin rektörlükleri için Cumhurbaşkanlığına sunulacak üçer adayın ismi belirlenecek, ayrıca bazı devlet üniversitelerine dekan ataması yapılacak.

Öğleden sonraki oturumu öncesinde basın mensuplarının görüntü ve fotoğraf almasına izin verilen Yükseköğretim Genel Kurulu, yarın sona erecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.