banner

Yeni YÖK Başkanı Saraç’tan ilk açıklama




Dün ilk defa YÖK Genel Kurulu’na başkanlık eden Prof. Dr. Yekta Saraç’tan 'Kızılderili pozu' açıklaması

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından YÖK Başkanlığına atanan Prof. Dr. Yekta Saraç, fotoğraf çekimlerine ilişkin olarak, "Kızılderililer fotoğrafın çekildiği sırada hep üzüntülü ve mutsuz dururlarmış gerekçesi ise fotoğraflarının çekildiği sırada suretlerinden bir parça eksilirmiş” dedi.  

Saraç, dün ilk kez genel kurula başkanlık etti. Toplantı öncesi basın mensuplarının görüntü almasına izin verildi. Toplantıya Cumhurbaşkanlığı tarafından YÖK üyeliğine atanan Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Demir de katıldı. Demir, basının görüntü alması sırasında fıkra anlattı. Saraç ise “Kızılderililer fotoğrafın çekildiği sırada hep üzüntülü ve mutsuz dururlarmış gerekçesi ise fotoğraflarının çekildiği sırada suretlerinden bir parça eksilirmiş” dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.