banner

23 Kasım 2014 tarihli ALES sonuçları açıklandı




23 Kasım 2014 tarihinde yapılan ALES Sonbahar Dönemi Sınavı sonuçları açıklandı. ÖSYM ALES sınav sonuç öğrenme sayfası için Tıklayın

ÖSYM, 23 Kasım 2014 tarihinde yapılan 2014 ALES Sonbahar Dönemi Sınavı’nın sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Adaylar,  ALES sonuçlarını ÖSYM’nin ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ve aday şifreleri ile giriş yaparak öğrenebilir. ÖSYM’den yapılan açıklamaya göre adaylara ALES Sınav Sonuç Belgesi gönderilmeyecek.  ÖSYM, ayrıca ALES soru ve cevaplarının yüzde 10’luk bölümünü de adayların erişimine açtı.

ALES sonbahar dönemine başvuran 275 bin 497 aday başvuru yaptı. Sınava başvuru yaptığı halde girmeyen aday sayısı ise 45 bin 391.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.