banner

Art arda istifa haberleri o rektör de istifa etti




Şanlıurfa’daki Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu AK Parti’den milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.

7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde milletvekili adaylığı için istifalar birbirini ardında gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Türk Hava Kurumu Üniversitesi (THK) Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban’ın milletvekilliği adaylığı için istifasının ardından Şanlıurfa’daki Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu da AK Parti’den milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Harran Üniversitesi’nde 8 yıldan bu yana rektörlük yapan Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, düzenlediği basın toplantısında milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı. 7 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi Ak Parti’den milletvekili aday adayı olacağı için görevinden istifa etme kararı aldığını belirten Mutlu şöyle konuştu:

"Büyük emekler verdiğim ve bugün 8 yıl görev yaptığım bu önemli kurumdan istifa etmiş bulunmaktayım. Rektörlük görevim süresince üniversitemizi bir yerlere getirmeye çalıştık. İstifamın ana nedeni milletvekili aday adayı olmayı düşündüğümdendir. Önümüzdeki günlerde müracaatımızı yapıp eğer bize görev verildiği takdirde başta Şanlıurfa olmak üzere ülkemize hizmet edeceğiz."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.