banner

Bakan Avcı da THY mağduru




Yoğun kar yağışı nedeniyle Ürdün'ün başkenti Amman'da mahsur kalan, Milli Eğitim Bakanı Avcı'nın da içinde bulunduğu Türk Hava Yolları'na ait TK0815 sefer sayılı uçak hareket etti.

Yoğun kar yağışı nedeniyle Ürdün'ün başkenti Amman'da mahsur kalan ve Milli Eğitim Bakanı Avcı'nın da bulunduğu Türk Hava Yolları'na ait TK0815 sefer sayılı uçağı hareket etti.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın da bulunduğu Amman-İstanbul seferini yapan THY uçağı, yoğun kar yağışı ve havalimanı pistini temizleyecek teknik mürettebatın olmaması sebebiyle 7 saat havaalanında mahsur kalmıştı.

Türkiye'nin Amman Büyükelçiliği, Milli Eğitim Bakanı Avcı'nın da bulunduğu THY uçağının, havalimanı pistinin temizlenmesi ile saat 9:40'de İstanbul'a hareket ettiğini bildirdi.

THY Amman Müdürlüğü de uçağın kalkış hazırlığı esnasında yoğun kar yağışının başladığını, havalimanı pistini kar kaplaması ve pistin temizlenememesi nedeniyle uçağın kalkış saati olan 03.30'da hereket edemediğini belirtti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.