banner

Bilişim teknolojileri öğretmenlerinden MEB’e videolu tepki




Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri bir video çekerek MEB'e tepkisini dile getirdi...

bilisimogretmenBilişim Teknolojileri Öğretmenleri, yayınladıkları bir videoyla Milli Eğitim Bakanlığı’na tepkilerini dile getirdi. Bilişim öğretmenleri, okullarda bilişim dersinin her kademede zorunlu olması gerektiğini,  100 saatlik kurslarla bilişim öğretmenlerinin uzmanlıklarının diğer branş öğretmenlerine dağıtılması nedeniyle atanamayan binlerce Bilişim Teknolojileri Öğretmeninin olduğunu dile getirdiler. Bilişim öğretmenlerinden MEB’e;

“Bilişim çağında okullarda bilişim dersi her kademede zorunlu olması gerekirken MEB'in çağa ayak uyduramaması ve 100 saatlik kurslarla bilişim öğretmenlerinin uzmanlıklarının diğer branş öğretmenlerine dağıtılması atanamayan binlerce Bilişim Teknolojileri Öğretmeninin psikolojisini bozuyor...

Binlerce BT Öğretmeninin hakkı neden 100 saat kursla dağıtılıyor, neden BT Öğretmenlerinin yerine okullarda sertifika ile öğretmenlik yaptırılıyor? BTR Kursları kapatılmalı, okullara BT Öğretmenleri için BTR normu çıkarılmalıdır.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.