banner

Telefona bakmayınca görevden alındı




Batman Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Milli Eğitim Bakanlığınca görevinden alındı.

mehmet celikAlınan bilgiye göre, kentte görev yapan bir öğretmen, eğitim-öğretimle ilgili problemini Çelik'e iletemeyince Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya ulaştı.

Öğretmenin sorununu iletmesi üzerine Avcı, telefonla birkaç kez aradığı Çelik'e ulaşamadı.

Çelik, "kendisinin ulaşmakta güçlük çektiği Milli Eğitim Müdürü'ne vatandaşın hiç ulaşamayacağı" gerekçesiyle Avcı'nın talimatı doğrultusunda görevinden alındı.

Böyle bir olayın yaşanmasından dolayı son derece üzgünüm

Çelik, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanı Avcı'nın kendisini aradığında kastı olmadan talihsiz bir hadise yaşandığını belirterek, olayın kendisini çok derinden üzdüğünü söyledi.

Avcı'nın kendilerine her zaman şefkat ve anlayışla yaklaştığını dile getiren Çelik, "Ben yıllarını eğitime vermiş, eğitime gönül veren, eğitime hizmet eden bir neferim. Böyle bir olayın yaşanmasından dolayı son derece üzgünüm" ifadesini kullandı.

"Devlet büyüklerine son derece saygısı olan birisiyim. Kasıt ve hiçbir art niyet olmamasına rağmen böyle bir durumu yaşamaktan üzüntü duyuyorum" diyen Çelik, bundan dolayı başta Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı olmak üzere eğitim camiasından özür diledi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.