banner

Tiyatro sanatçısı Levent Kırca hayatını kaybetti




Tiyatro sanatçısı Levent Kırca tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kırca’nın cenazesi yarın defnedilecek.

levent kircaBir süredir karaciğer kanseri için tedavi gören tiyatro sanatçısı Kırca, 67 yaşında hayatını kaybetti. 

Levent Kırca'nın vefat haberini alan ailesi ile yakınları ve sevenleri, sanatçının tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine geldi.

Durumu 10 gündür kötüydü

Levent Kırca'nın oğlu Umut Kırca, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Kırca'nın yaz başından bu yana kanser tedavisi gördüğünü belirterek, "Durumu 10 gündür kötüydü. Hepimiz buradaydık, yanındaydık. Çok üzgünüz, hepimizin başı sağ olsun. Büyük bir sanatçıydı. Türkiye'de 50 yıldır büyük işler yapmıştı" dedi.

Kırca'nın cenazesinin, 13 Ekim Salı günü defnedileceği bildirildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.