banner

Eski rektör Laçiner gözaltına alındı




Çanakkale'de, FETÖ/PDY operasyonunda aralarında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin eski Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner'in de bulunduğu 18 kişi gözaltına alındı.

 

sedat_lacinerÇanakkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında 18 kişi gözaltına alındı.

 

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin sabah saatlerinde çok sayıda ev ve iş yerine düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 18 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

Şüpheliler arasında eski ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Çanakkale Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneğinin (ÇAGİAD) eski başkanları, emekli öğretmen, doktor, avukat, iş adamı ve üniversite öğrencilerinin de bulunduğu belirtildi.

 

Operasyon çerçevesinde yeni gözaltıların olabileceği öğrenildi.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.