banner

ÖZDEBİR'e yeni başkan




19. Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştiren ÖZDEBİR’in yeni başkanı Naci Atalay Oldu.

naci_atalay_ozdebirDernekten konuyla ilgili yapıla açıklamad şu ifadelere yer verildi: “Derneğimizin 19. Olağan Genel Kurulu 26 Kasım 2017 Pazar günü Ankara Hotel İçkale’de toplanmıştır. Dernek organlarına seçimin de yapıldığı Genel Kurulda yeni Yönetim ve Denetleme Kurulları oluşturulmuştur. Önceki Başkan Faruk KÖPRÜLÜ’nün aday olmadığı Genel Kurulda seçilen Kurullarımız belirlenmiş; Yönetim Kurulu Başkanlığına Konya Sistem Eğitim Kurumları Kurucusu Naci ATALAY getirilmiştir.”

Naci ATALAY
1955 yılında Konya’da doğdu. 1972 yılında İvriz Öğretmen Okulundan mezun oldu. Kısa bir öğretmenlik döneminden sonra 1980 yılında ODTÜ Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünü bitirdi. Büyük Konya Dershaneleri ve Sistem Dershanelerinde Kurucu ve Fizik Öğretmeni olarak görev aldı. Sistem Koleji ve Sistem Temel Lisesi Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmakta. İki dönem Konya Ticaret Odası Meclis Üyeliği ve Kültür Yayın Komisyonu Başkanlığı ve yine iki dönem de Karatay Üniversitesi Kurucu Mütevelli Heyeti Üyeliğinde bulundu. Üç dönemdir Özel Eğitim ve Öğretim Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterliği görevini yürütmekte iken 26 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirilen derneğin 19. Olağan Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.