banner

Bilfen Yayın Grubu 10. yılına 70 yeni yayın ile girdi




Bilfen Yayın Grubu, geçtiğimiz günlerde aldığı geniş sağlık ve hijyen kurallarına uygun olarak düzenlediği bayi toplantısıyla yeni döneme merhaba dedi. İçinde bulunulan pandemi nedeniyle küçük gruplar halinde sıralı yapılması planlanan toplantıların ilki Bilfen Garden Etkinlik Alanında yapıldı. Yayın yönetmenleri tarafından 70’e yakın yeni yayının bayilere tanıtıldığı toplantıda ilkokul, ortaokul ve lisede MEB’in en son yayımladığı müfredat programıyla bire bir uyumlu, “Yeni Nesil” sorularla desteklenmiş yeni yayınlar hakkında bayilere detaylı bilgiler verildi.

bilfen_yayincilik_27Bu yıl 10. yılını kutlayan Bilfen Yayın Grubu, içinde bulunulan pandemi dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısını bu dönem küçük gruplar halinde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yapıyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen toplantıların ilki Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk ve Bilfen Yayın Grubu Genel Müdürü Burcu Yağcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya katılan bayiler bir yandan yeni yayınları inceleme fırsatı bulurken bir yandan da okulların açılma süreciyle ilgili değerlendirme yapma fırsatı buldular.

Organizasyonun açılışında davetlilere seslenen Öztürk, “Bu sene yayıncılıkta 10. yılımızı kutluyoruz. Bu süre zarfında Türkiye’de eğitim yayıncılığı denilince ilk akla gelen markalardan biri olduk. Gönül isterdi ki yıl dönümüzü tüm bayilerimizin katılımıyla bir arada coşkuyla kutlayalım. Siz bizim için çok değerlisiniz. Her şeye rağmen bütün sağlık önlemlerimizi alarak sizinle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Bu yıl yaşadığımız süreçte zorluklar yaşayan bayilerimiz her zamanki özveriyle üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptı. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek az… Şu an zorlu bir sürecin içindeyiz ama ben biliyorum ki her türlü zorluğun üstesinden birlikte gelebilecek güce sahibiz.” dedi.

Tam İsabetin Adresi Bu Sene de Değişmedi
Türkiye'nin 81 ilindeki 400’den fazla bayisiyle Bilfen Yayın Grubu'nun büyük bir aile olduğunu söyleyen Yağcı; “LGS ve YKS’de bu yıl da gelenek bozulmadı, en çok isabetli sorular yine Bilfen Yayın Grubu tarafından hazırlanan kitaplardan çıktı. Bilfen Yayın Grubunun alanında uzman kadrosu tarafından hazırlanan, “Yeni Nesil” kitaplarla sektörün en hatırı sayılır kurumu olmanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Bilfen Yayın Grubu Genel Müdürü Burcu Yağcı sözlerine şu sözlerle devam etti; “Bu yıl toplantılarımızı pandemi koşulları altında gerçekleştiriyoruz. Küçük gruplar halinde bir araya geleceğimiz organizasyonlarımızın ilkinde, bize her daim destek olan Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Fatih ÖZTÜRK'e ve değerli bayilerimize teşekkürlerimizi sunarız. Biz Bilfen Yayın Grubu olarak da geçtiğimiz eylül ayından bu yana çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Karşınıza “Yeni Nesil” sorularla desteklenmiş yeni yayınlarla çıktık. Sizlerin de desteğiyle önümüzdeki zorlu süreci başarıyla atlatacağımıza inanıyoruz. Türkiye’de görünen o ki ölçme ve yerleştirme sınavlarında en çok tercih edilen yayın grubu olmanın haklı onuru ve gururu ile yeni bir öğretim dönemine başlıyoruz. Hepimize sağlıklı ve başarılı bir dönem diliyorum.”

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.