banner

HIZ Yayınları, kurumsal yayınları ile kurumların başarısını yükseltiyor




Ulaş Koç - Hız Şirketler Grubu CEO

ulas_kocMilyonlarca öğrenciye ulaşan yayınlarıyla hem kurumların hem de öğrencilerin başarılarına destek veren Hız Yayınları, kurumlara özel kapalı devre yayıncılığa kazandırdığı yenilikçi ürünlerle eğitim dünyasına değer katmaya devam ediyor. 

Ülke genelindeki yüzlerce bayisi ile milyonlarca öğrenciye ulaşarak başarılarına başarı katmayı hedefleyen Hız Yayınları, kurumlara özel yayınları ve uygulamaları ile de eğitim sektörüne yenilikçi ürünler kazandırmaya devam ediyor.
Yayıncılık sektöründe yılların deneyimi ile yardımcı kaynak ve sınavlara hazırlık alanına damga vuran Hız Yayınları, geçtiğimiz yıl kurumlara özel kapalı devre yayıncılığa adım attı. Yayınevi, bu alanda kendilerini tercih eden kurumlar için onları başarıya ulaştıracak nitelikli içerikler üretiyor. 5. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm seviyelerde, bütün ana branşlara ve LGS, TYT, AYT sınavlarına yönelik içeriklerimizi eğitim yayıncılığına kazandıran yayınevi, yenilikçi bakış açısını koruyarak yine yepyeni kitapları pazara tanıtmayı sürdürüyor. 

Çağın getirdiği teknolojik gelişmelere entegre edilmiş güncel içerikler
Düzenli olarak yaptırdığı pazar araştırmaları ışığında ilerleyerek, öğretmen ve öğrencilerin en çok tercih ettiği en güvenilir eğitim yayıncısı konumumuzu korumayı önceliği olarak belirleyen yayınevi, çağın getirdiği teknolojik gelişmelere entegre edilmiş güncel içeriklerini kurumlara sunuyor. Hız Kurumsal markası altında kurumlara, tamamen onlara özel kapalı devre alternatif yayın seti ile tüm yayınlarının yer aldığı öğretmen ve öğrencilerin 7/24 kullanabileceği dijital platform “Hızlı Okul Kurumsal”ı (kurumsal.hizliokul.com) da kendi logoları ile kullanma imkânı veriyor.Eğitim ve öğretimin her alanında kurumsal yayınlarını kullanan herkesi, istedikleri anda ve istedikleri yerde ulaşabilecekleri içeriklerle buluşturmaya devam etmeyi amaçlayan yayınevi, sınavlara özel içeriklerini de sürekli olarak geliştirmeye devam ediyor. 

ÖSYM’nin ve MEB’in yeni öğretim programlarına uyumlu olan güncel yayınlar
Hız Yayınları, tamamen güncel ve hem ÖSYM’nin yeni tarzına hem de MEB’in yeni öğretim programlarına uyumlu olan yayınlar,kurumların öğrencilerinin tam başarıya erişmesi hedefi üzerine hazırlandı. Bu çerçevede Hız Yayınları yazar kadrosu tarafından öğrencinin 1-2 derste öğrenebileceği seanslara bölünerek kaleme alınan ders anlatım modüllerine, yaprak testlerine, soru bankalarına paralel olarak tüm konuları içeren 1600’ü aşkın ders anlatım videosu hazırlandı. Hızlı Okul Kurumsal’dada yer alan ders anlatım modüllerindeki, soru bankalarındaki ve yaprak testlerdeki tüm soruların video çözümünü de bizzat Hız Yayınları yazarları ve editörleri hazırlanıyor. 

Sınav hazırlık süreçlerine yönelik programlar
Ölçme-değerlendirme sistemleri denemeler üzerinden analiz yaparken öğrencilerin aslında denemeden çok soru bankası çözdüğünden yola çıkan Hız Yayınları,Süpper Danışman uygulamasıile öğrencinin soru bankasındaki performansını analiz etmeyi sağlıyor.Bu ölçüm sayesinde doğru, yanlış, boş ve netleri belirlemenin ötesine geçilmesine olanak vererek öğrencilerin, performanslarıyla ilgili olarak çeşitli analizler ve raporlar alabilmelerine imkân tanıyor.
Sınavlara özel içeriklerini de sürekli olarak geliştiren Hız Yayınları kurumların kullanımına sunduğu dörder adet konu sınırlı TYT ve AYT denemesi ile 16’şar adet genel TYT ve AYT denemesi ile kuruma ve kişiye özel dijital denemeler oluşturma fırsatı veriyor.LGS için de yine soru bankaları, denemeler, ünite değerlendirme testleri ve yaprak testler gibi pek çok içerik sunan yayınevi; konuların iyi kavratılmasını ve pekiştirilmesini sağlamak amacıyla yeni nesil sorularla zenginleştirilerek hazırlanan yaprak testler, ünite bitiminde branş öğretmeni tarafından uygulanabilecek 4 sayfalık, LGS ayarındaki sorulardan oluşan ünite değerlendirme testleri de sunuyor.Bütün bunların yanı sıra LGS hazırlığı için her sınıf düzeyinde akademik takvimlerle uyumlu, soru kalitesiyle gerçek sınavlarla aynı niteliğe sahip Türkiye geneli değerlendirmelerle tam bir sınav provası imkânı veren deneme sınavları hazırlıyor. 

Kalite ve başarıyı önceliği haline getiren kurumların gelecekte yeri olacak
Gelecekte var olacak saygın eğitim kurumlarının çözüm ortağı ve onların başarılarının destekçisi olma vizyonumuzu sürdürdüklerini ifade eden Hız Şirketler Grubu CEO’su Ulaş Koç, “Biz yayıncılık tarafında yayıncılık tarafında kalitemizi sağlayan yüksek maliyetli operasyonel yapımızdan hiçbir şekilde taviz vermiyoruz. Sloganımızda da dediğimiz gibi ‘Gelecek Hız’la gelecek’ ve bu gelecekte başarıyı, kaliteyi öncelik olarak belirleyen eğitim kurumlarının yeri olacak.” dedi.

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.