banner

Baraj gölüne giren iki öğrenci hayatını kaybetti




Şanlıurfa'da öğrenim gören ilköğretim okulu öğrencileri İsa Dikmen (13) ve Deniz Öner (13) bir tur kapsamında Atatürk Baraj Gölü kıyısındaki Çatak bölgesinde arkadaşlarıyla piknik yaptı.

atatürk barajıEtkinliğin ardından 2 öğrencinin kaybolduğunu fark eden arkadaşları bir süre piknik alanında öğrencileri aradı, ancak bulunamayınca güvenlik güçlerinden yardım istendi.

Olay yerine gelen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Su Altı Polisi'nin gölde yaptığı incelemede bulunan cesetler, Bozova Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi.

Bu arada bir öğretmen, olayla ilgili ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.