banner

Bir konser iptali de Düzce'den




Sanatçı Şevval Sam ’ın Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde vermeyi planladığı konser, önceki gün belediye tarafından iptal edilmişti.

şevval samDün bir konser iptali de Düzce’den geldi. DHA’nın haberine göre sanatçı, Van 100’üncü Yıl Üniversitesi’nde yaptığı konuşmada başörtüsü için “Benim için tekstil ürünü” dediği iddiasıyla gündeme gelirken, Düzce’de konser verecek olması tepki çekti. Sosyal paylaşım sitelerinde Şevval Sam konserinin iptal edilmesi istendi. Düzce Belediyesi, dün internet sitesinden Yaz Konserleri programında değişiklik yapıldığını, Şevval Sam konserinin iptal olduğunu açıkladı. Düzce Belediyesi, geçen günlerde Yaz Konserleri kapsamında 7 Temmuz’da Şevval Sam ve Gökhan Türkmen, 8 Temmuz’da Murat Boz ve Göksel’in konser vereceğini açıklamıştı. Şevval Sam da internet sitesinin konserler bölümünde Düzce konseri programına yer vermişti.

(radikal)


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.