banner

Bayram tatili öğretmenleri vurdu




Bir internet haber sitesinde yer alan habere göre, öğretmenlerin 22-28 Ekim haftasında ders işlemelerine rağmen bu günlere ait ek dersini alamayacakları iddia edildi. Haberde, “ ek ders yönetmeliğinin çarpıklığı her mağduriyette dile getirilse de bu konuda henüz bir düzenlemeye gidilmiş değil” ifadesi yer aldı

Sitede yayımlanan haber şöyle;

22-28 Ekim bayram haftasında sadece iki gün ders işlenecek.

24 Ekim arefe gününün de tam gün resmi tatil olarak kabul edilmesiyle birlikte bayram haftasında öğretmenler sadece 22 Ekim pazartesi, 23 Ekim salı günü derse girecek. Ek ders hesaplanmasında hafta bütünlüğü esas alındığından dolayı öğretmenler derse girmelerine karşın o günlerin ek dersini alamayacak.

Derse Girenle Girmeyen Aynı Değerlendirilecek

Haftayı, önceki cumartesi pazarla birleştirecek şekilde 2 günlük rapor kullanacak öğretmenle, dersine giren öğretmen aynı şekilde değerlendirilecek.

eğitimciyiz.com

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.