banner

PKK yine okul yaktı, 4 sınıf kül oldu




Van’da kimliği belirsiz PKK yandaşları bir okula benzin dökerek 4 sınıfı yaktı.

Olay, dün gece Hacıbekir Mahallesi’nde bulunan Vangölü İlköğretim Okulu’nda meydana geldi. Kimliği belirsiz PKK yandaşları, okulun birinci katındaki dersliğin pencere telini kestikten sonra camı kırarak içeri girdiler.

İkinci kata çıkan şahıslar burada 1 bilgisayar odası, 1 öğretmen odası, 2 yönetim odası ile bazı sınıflara benzin dökerek ateşe verdiler. Bilgisayar odasındaki yangın yüzünden meydana gelen patlama sonrası pencere çerçeveleri ve duvar yerinden sökülürken, ortalık savaş alanına döndü. Eğitime ara verilen okuldaki öğretmen ve idarecilerin odaları da tamamen yanarken, sınıflarda ise fazla hasar meydana gelmedi.

Polis, okulda detaylı incelemelerde bulunurken, Olay yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri ise olay yerinden topladığı delilleri incelemek üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Polis, olayla ilgili geniş çaplı operasyon başlattı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.