banner

Okulları özel güvenlikçiler koruyacak




Güneydoğu’daki okullarda yaşanan terör olaylarına karşı okulları özel güvenlikler koruyacak

Okulları özel güvenlikçiler koruyacakAK Parti’nin Kızılcahamam kampında son dönemde okullara yönelik terör eylemleri için önlem alınması kararı alındı. Buna göre okullarda özel güvenlikçiler görev yapacak

AK Parti’nin Kızılcahamam kampında, önemli gündem başlıkları öne çıktı. Toplantının ikinci ve son gününde, basına kapalı istişareler gerçekleşti. Milletvekillerinden Başbakan Tayyip Erdoğan ve bakanlara sorular geldi. Erdoğan ve ilgili kabine üyeleri de, önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek adımlara dair açıklamalar yaptı. Bunlardan en dikkat çekeni, son dönemde terör örgütünün saldırılarına hedef olan okulların güvenliğine dair alınacak önlemler. Başbakan Erdoğan, bundan böyle okulların özel güvenlikçe korunacağını belirtti. İşkur bünyesinde yürütülen ‘toplum yararına çalışma’ kapsamında, okullara güvenlik görevlileri gönderilecek. Başvuruda bulunan kimseler eğitimden geçirilecek. Sertifika almaya hak kazananlar, bölgedeki okullarda görevlendirilecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.