banner

TÜSİAD’ın yeni başkanı belli oldu




Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına Muharrem Yılmaz, oy birliği ile seçildi.

muharrem_yilmazTÜSİAD'ın 43. Olağan Genel Kurulu'nda açılışı konuşmalarının ardından seçime geçildi. TÜSİAD üyelerinin oyları sonucunda, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz oldu.

TÜSİAD'ın 43. Genel Kurulu'nda Divan Başkanı olan Sedat Aloğlu, seçim sonuçlarını, ''Gerek yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ki (sayıları) 12'ye çıkmıştı biliyorsunuz, gerek denetleme kurulu üyeleri oy birliği ile seçilmişlerdir. Bunları kendilerine tebliğ ettim'' dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.