banner

‘Oğlum bak git’in cezası belli oldu




Kamuoyunda ‘Oğlum Bak Git’ olayı olarak da bilinen Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde temizlik işçisi ile bir çocuk arasında yaşanan kavga sonrası mahkemeye intikal eden davada karar çıktı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde temizlik işçisi ile bir çocuk arasında ''Oğlum bak git'' diye başlayan ve sonrasında kavgaya dönüşerek mahkemeye taşınan olayda, sanık temizlik işçisi Selçuk Kahraman'ın ''740 lira adli para cezası'' ile cezalandırılmasına, olayda kullanılan süpürgenin de Gölcük Belediyesi'ne iadesine karar verildi.

Gölcük Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya sanık Selçuk Kahraman, avukatı Nuray Korkmaz, mağdur avukatı İbrahim Ulufer katılırken, müşteki Cesim K. ve oğlu Yasin K. (17) ise katılmadı.

Mağdur avukatı Ulufer, sosyal inceleme raporuna diyecek sözü olmadığını söyledi.

Sanık avukatı Korkmaz ise raporla ilgili takdir yetkisinin mahkemede olduğunu ifade etti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.