banner

Su tankı öğrencilerin üzerine düştü




Bodrum’da Neşe Doğan İlköğretim Okulu’nun çatısında bulunan ve boş olduğu öğrenilen yaklaşık 3 ton kapasiteli su tankı, şiddetli rüzgârın etkisiyle teneffüste olan öğrencilerin üzerine düştü

Neşe Doğan İlköğretim Okulu’nun çatısındaki su tankının teneffüste çocukların üzerine düşmesinin bir kaza olduğunu söyleyen Müdür Özcan, “Yaşananlara doğal afet diyelim” dedi

Bodrum’da geçen gün sabah saatlerinde Yalıkavak beldesindeki Neşe Doğan İlköğretim Okulu’nun çatısında bulunan ve boş olduğu öğrenilen yaklaşık 3 ton kapasiteli su tankı, şiddetli rüzgârın etkisiyle teneffüste olan öğrencilerin üzerine düşmüş, Pınar Sagıt ile Nazlı Altun yaralanmıştı. Bodrum Devlet Hastanesi’nde beyin kanaması geçiren ve ameliyat edilen Nazlı Altun’un hastanedeki tedavisi sürüyor. Yaralanan diğer öğrenci Pınar Sağıt ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Okulda incelemelerde bulunan Bodrum Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın üzücü ve talihsiz bir kaza olduğunu belirtti.

İhmal araştırılıyor

“Çocuğumuzun birisi dün taburcu oldu, diğeri de ameliyattan çıktı, durumu gayet iyi” diyen Özcan, “Olayla ilgili idari ve adli soruşturma başlatıldı. Yaşanan olaya doğal afet diyelim” dedi. Çocuklarını okula getiren bazı veliler ise yaşanan olaya tepki göstererek, okulda bir ihmal söz konusu ise inceleme yapılmasını ve sorumluların bulunmasını istedi.

Olayın görgü şahidi Yiğit Şahin, “Arkadaşlarımız merdivenden çıktığı sırada rüzgar varili uçurdu, arkadaşlarımızın başına düştü. Hemen ilk yardımı çağırdılar ve hastaneye götürdüler” dedi. Velilerin olay nedeniyle okulda gösteri yapacağı bilgisi üzerine çok sayıda polis, okulda güvenlik önlemi aldı. Ancak, okulda gösteri yapılmaması üzerine polis ekipleri okuldan ayrıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.